• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Hygienfresh Wasverzachters

Hygienfresh Wasverzachter

Niets beter dan een professionele wasverzachter met een super geconcentreerde formule en geur om het wasgoed zacht en super geurig te maken vanaf de eerste wasbeurt!

Voor liefhebbers van zachtheid en parfum is het toevoegen van wasverzachter aan de was cyclus een essentiële regel om de perfecte was te krijgen!
Of je nu je kleding met de hand of in de wasmachine wast, door samen met het wasmiddel een beetje wasverzachter toe te voegen zul je veel betere resultaten krijgen zowel op het gebied van zachtheid als frisse geur en reinheid!

Vaak is de keuze van de wasverzachter gebaseerd op het gevoel die we krijgen bij een bepaalde geur en natuurlijk kijken we naar de prijs, maar hoe vaak heb je een teveel aan product moeten gebruiken om een redelijke gehalte parfum te krijgen?  Om er dan vervolgens achter te komen dat je kleding wel erg snel slijt door het vele gebruik van wasverzachter. Dit is het verschil tussen slechte kwaliteit dat schadelijk is voor het milieu en een professionele wasverzachter gemaakt met de beste grondstoffen en formules die zijn ontworpen om hoge prestaties te bereiken met een minimale dosering!

HygienFresh heeft een hele lijn van hoge concentratie wasverzachters gecreëerd met een beschermende werking op stoffen, verkrijgbaar in een breed scala aan geuren om aan ieders smaak te voldoen!

Een liter fles is genoeg voor 33 wasbeurten!

• Sterk geconcentreerde formule om een zachte touch en een intense geur te geven al bij lage doseringen.
• Super actieve moleculen om extra zachtheid te geven.
• Intense geuren gemaakt met verfijnde grondstoffen.
• "Easy Ironing" effect om het strijken te vergemakkelijken.
• Fosfaatvrije formule voor een betere milieuvriendelijkheid.

Hoe te gebruiken:

 Wasmachine: Giet 30 ml in het wasverzachterbakje voor elke 4-5 kg kleding (één dop voor elke gemiddelde huishoudelijke wasmachine)
 Handwas: Gebruik 5 ml product per liter water

Probeer ze allemaal en kies je favoriete geur!