• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Love Wash Wasparfum

Aanbevolen dosering 10/20ml. 

Wil jij ook Love Wash wasparfum in jouw salon/winkel verkopen? Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Love wash, love wash wasparfum, wasparfum, love wash nederland, love wash diamond, love wash kopen

Hoe love wash onstond

Love wash is op dit moment het nieuwste wasparfum in nederland, 20 heerlijke love wash geuren met ieder een unieke basis. Het Wasparfum Love Wash werd in 2016 ontwikkeld en geproduceerd door Samuele Zappella. Het ontstaan van het wasparfum is nauw verbonden met zijn liefde voor geuren. Wasparfum Love Wash is gemaakt met als doel het elke keer aangenamer en anders laten ruiken van je wasgoed.
Door het gevarieerde assortiment zijn de wasparfums van Love Wash uniek en zo voldoen ze aan de wensen van onze klanten.
Hierdoor is er altijd een wasparfum dat bij je past!

Het creëren van een wasparfum is een nauwkeurig en delicaat proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een keten van experts die met elkaar samenwerken. Onze chemici bestuderen de basis van het product dit is een fundamentele stap om het eindproduct de juiste dosering wasparfum en een lange levensduur te geven. De constante aandacht voor de kwaliteit van de grondstoffen van love wash komt tot uiting in de zorgvuldige selectie van unieke geuren.

De geurnoten van Love Wash

drukken de persoonlijkheid uit van de gene die ze kiest, waardoor unieke stijlen en sferen worden gecreëerd. Het zal je wasgoed parfumeren en je een vleugje stijl geven. Love Wash wasparfum neemt je mee op een reis van emoties,
verre landen en onvergetelijke geuren.
Wasgoed dat fris en geurig ruikt als nooit tevoren

De wasparfum collectie van Love Wash bestaat op dit moment uit 20 heerlijke geuren en we breiden nog elke keer uit. 

De Love wash collectie bestaat ook uit een wasparfum geuren die geïnspireerd zijn op bestaande parfums. Een mooi voorbeeld hier van in love wash pink diamond deze heerlijke geur is geïnspireerd om het bekende parfum van Carolina herrera. 

Ook flower by love wash is een absolute topper deze wasparfum is geïnspireerd op het bekende parfum Kenzo flower.