• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Wasparfum Il bucato di adele

Classic Collection il bucato di adele

Sport en Fitness il bucato di Adele

Schoonmaakmiddelen

Wasmiddel il bucato di adele

Het heerlijke Wasparfum il bucato di adele

De wasparfum van Il Bucato di Adele wordt gemaakt met ambachtelijke kennis en een hoge kwaliteits standaard.
Wasparfum komt van oorsprong uit Italië. 
Deze wasparfum is geschikt voor alle soorten textiel en kan zowel in de wasmachine als met de handwas worden gebruikt.
Elke fles bevat een kindveilige dop. De geur die het op kleding achterlaat is aanhoudend.
Il Bucato di Adele heeft tien verschillende geuren ontwikkeld welke zijn gemaakt op een basis van muskachtige, kruidige en bloemige aroma's.
Naast wasparfum heeft Il Bucato di Adele ook parfumvrij wasmiddel en wasverzachter op de markt gebracht, welke je ook in ons assortiment terug vindt.

Wie is Adele?

Adele is de moeder van Luca, Luca is de ontwikkelaar en producent van “De Was van Adele”.
De Wasparfums van Il Bucato di Adele werden geboren uit Luca’s verlangen om de herinnering aan de geur van zijn jeugd, thuis bij zijn moeder, terug te kunnen halen op elk moment van de dag. De geur die zich verspreidde in de keuken als zijn moeder aan het strijken was.
De geur die hem overweldigde toen hij probeerde zijn moeder te helpen de lakens op te vouwen.
De moeder, die hem na het buiten spelen in haar armen nam om hem te troosten omdat hij zo’n pijn aan zijn geschaafde knieën had.
En dan ’s nachts, als hij zich wikkelde in de geur van de net gewassen lakens, de geur van zijn moeder, zo sterk.

Dat is; De Was van Adele.

Luca, al jaren actief in de ontwikkeling en productie van huisparfums heeft samen met zijn deskundige team en het waardevolle advies van Adele, Il Bucato di Adele gecreëerd; De was die naar Thuis ruikt.

De geur van alle “Adele’s ” in de wereld om vandaag de herinneringen van morgen te maken.
Elke dag ondersteunt Adele het hele team met de droom om je terug te brengen naar jouw jeugd, om je die herinneringen te laten herbeleven die ons elke dag passie geven.

Wij hopen dat onze Wasparfums die herinnering voor jouw thuis en jouw gezin zijn. En misschien zelfs de toekomstige herinnering van uw kinderen en kleinkinderen worden.

Wasparfum Il Bucato di Adele; de Was die naar thuis ruikt, dat is jouw geur herinnering. 

bij wasparfum paradijs vind je de gehele  collectie il bucato

De collectie van il bucato di adele bevat niet alleen wasparfum, maar ook geurloze wasmiddelen. de wasmiddelen van il bucato di adele zijn er in 4 soorten donkere en gekleurde was, delicaat, sport en de classic voor witte was. Al deze 4 wasmiddelen van il bucato di adele hebben een ontsmettende werking en dat al op 30 graden. Ook zijn ze parfum vrij en kleurloos zodat de wasparfum geur van il bucato di adele nog beter uit komt. uiteraard zijn onze producten dierproef vrij en dus niet getest op dieren ook denken wij aan het milieu dus bevatten ze geen nikkel en parabenen. Naast deze producten hebben wij ook geurstokjes in de zelfde geurlijn als onze wasparfums van il bucato di adele. De flesjes bevatten 200 milliliter en sluiten perfect aan op de geuren wasparfum. Zo kun je ook je huis parfumeren met deze geweldige geuren. De flesjes zijn verkrijgbaar in 5 varianten puur wit, ylang ylang en jasmijn, zonnige dag, oriente en onze topper frisse was. En wanneer je je huis helemaal wilt laten ruiken naar deze heerlijke geuren zou je zelfs wat druppels in je water kunnen gooien wanneer je gaat dweilen. En dan nog wat tips van klanten : gooi een paar druppeltjes in je geur verspreider en je huiskamer ruikt geweldig! Nog een tip die binnen kwam: Gooi een aantal druppeld il bucato di adele in de wc borstel houder, elke keer wanneer je deze gebruikt zal zelfs je toilet heerlijk ruiken. Wij horen graag tips over hoe jij de wasparfum il bucato di adele gebruikt dus mocht je een tip willen delen stuur ons een mailtje en wij plaatsen hem hiertussen.