• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Love Wash Textiel-interieurspray

Wil je je kleding opfrissen, of heb je geen zin om je gordijnen te wassen? Heb je huisdieren, of net heerlijk gekookt? Of wil je gewoon een heerlijke frisse geur in huis, auto? Dan is deze interieurspray een snelle oplossing. Met de interieurspray van Love Wash fris je je huis snel weer op en laat je de meest nare geurtjes verdwijnen!

 

Spray de textielspray in de kledingkast, op kleding voordat je het huis verlaat, op meubelstoffen ... waar je ook maar een vleugje extra parfum wilt geven na de was! Het assortiment geuren dat door Love Wash is geselecteerd, maakt deze lijn uniek, gevarieerd en in staat om te voldoen aan de voorkeuren van de meest verfijnde geuren! Door een zorgvuldige selectie van grondstoffen en geuren: delicaat en intens, zoet en kruidig, bloemig en fruitig, uitgesproken suggestief... hebben we geuren voor alle smaken gecreëerd!

love wash, love wash textielspray, roomspray, textielspray,  sprays lovewash, love wash wasparfum, love wash italie, love wash nederland, wasparfum nederland

Deze fantastische stofbesparende sprays zijn praktisch en veelzijdig in elke situatie, sterker nog, ze kunnen ook gebruikt worden te poetsen, kleding en meubelstoffen parfumeren. De geuren zijn verkrijgbaar in de zelfde lijn als de wasparfum en zo kun je de geur versterken zelfs na de was. Ze laten geen strepen achter en beschadigen de vezels niet, dus ze zijn echt in elke situatie te gebruiken. Ze beschermen en conserveren kleding en meubelstoffen en geven een aangename langdurige geur. 

Wil je dus ook van nare geurtjes af uit stoffen en je huis? Je koopt de sprays hier