• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Over Ons

Ciao!

Allereerst wat leuk dat je onze website bezoekt! Ik wil je hier graag wat meer vertellen over mezelf en het fantastische product dat ik verkoop!

Hoe het begon:

Mijn eerste kennismaking met wasparfum is ongeveer 3 jaar geleden , ik bestelde het product online en begon zodra het binnen kwam gelijk aan mijn was. En YES na die eerste keer was ik gelijk verkocht! De geur was overweldigend en veel langer fris dan met de voorgaande reguliere wasmiddelen en wasverzachters, zelfs mijn hele huis had de frisse geur van de wasparfum, de was doen is vanaf die dag een feestje!

Omdat ik het product zo fantastisch vind en andere mensen hier ook graag kennis mee wil laten maken kwam het idee om een eigen webshop te starten en dit gebeurde op 18 februari 2021 met het merk Il bucato di Adele!

Al snel breide ons assortiment flink uit en kwamen er ook schoonmaak artikelen, stofzuigerkorrels en meerdere merken wasparfum bij die wij geleverd krijgen van verschillende distributeurs in Nederland.

Maar de interesse om uit te breiden bleef kriebelen, en zo zijn wij opzoek gegaan naar nog meer aanvulling voor onze website. En kunnen we met trots zeggen dat wij vanaf November 2021 importeur voor de benelux zijn van het wasparfum merk Love Wash Italie. Love Wash heeft 20 unieke geuren en ze breiden nog elke keer uit.

Mijn naam is Aukje 40 jaar en woon met mijn gezin en hondje in het prachtige Winterswijk aan de duitse grens. Samen met de hulp van mijn dochter run ik ons bedrijf dat gevestigd is aan huis.

In mijn vrije tijd ben ik graag opstap met mijn kinderen en ook koken vind ik erg leuk. Via deze website, Facebook en Instagram wil ik jullie graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes over wasparfum paradijs.

Voel je niet bezwaard om mij een berichtje te doen via whatsapp of mail wanneer je vragen hebt of dergelijke, en uiteraard mag je ook bellen onder werktijden.

Wasparfum Paradijs is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 24-02-2021 is Wasparfum Paradijs door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Wasparfum Paradijs voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Wasparfum Paradijs onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Wasparfum Paradijs te kopen.

mijn  Favorieten: