• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Hoe gebruik je wasparfum

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 21:13

Er gaat niets boven de geur van schoon wasgoed.

Een wasparfum is geen wasmiddel en geen wasverzachter, maar een geurtoevoeging voor de was. Zo kan je bij elke (neutraal) wasmiddel je favoriete geur toevoegen.

Maar hoe gebruik je het dan?

Het leuke aan wasparfum is dat je de intensiteit zelf kan bepalen. Dit kan heel eenvoudig door de dosis te verhogen of te verlagen.

We raden aan om te starten met een dosis van 10ml. Pas op, dit kan voor sommige mensen al te veel zijn. Merk je dat de geur te intens is, doe dan de volgende keer een beetje minder wasparfum bij de was. Mag de geur nog intenser? Verhoog dan de dosis tot maximum 20ml per volle wasbeurt.

De wasparfum voeg je naast je reguliere (neutrale) wasmiddel toe aan het bakje voor de wasverzachter zo gaat het mee in de laatste spoelbeurt en blijft de geur optimaal hangen in je textiel. Je kan er ook wasverzachter bij doen mijn persoonlijke voorkeur gaat dan uit naar een neutrale wasverzachter, zo komt je wasparfum het beste uit dit omdat je anders teveel geuren gaat mengen.

Heb je een wasmachine met automatische dosering? Dan kan je het wasparfum mengen met wasverzachter.

 

Voor gebruik in de droger

Giet wat druppels op een drogerbal, of een klein doekje en doe deze in de droger. Door de droger loopt de geur van wasparfum iets terug

 

Handwas

Voeg 10/20 ml product toe voor elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling met beschermende handschoenen.

De waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde kledingstuk.

 

Wasparfum bij gevoelige huid

Alle producten zijn getest op kobalt, nikkel en chroom, zijn vegan en dierproefvrij. Wasparfum is natuurlijk wel een geconcentreerd product. Bij een gevoelige huid is het aan te raden om te starten met 5ml bij een volle wasmachine, daarna kan je opbouwen.

Houd wasparfum buiten bereik van kinderen.

 

Tips van tevreden klanten

Doe enkele druppels van je favoriete wasparfum op je stofzuigerfilter. Na het stofzuigen is je huis niet alleen schoon, maar het ruikt ook nog eens heerlijk. 

Doe een beetje wasparfum in het water bij het dweilen. Combineer met je eigen poetsproduct (liefst met neutrale geur) of gebruik enkel water en wasparfum. 

Doe een paar druppeltjes in een geurlamp en laat de diffuser je favoriete geurtje in huis verspreiden. 

Maak je eigen geurstokjes door water te mengen met je favoriete wasparfum. 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Peter van Rosmalen
7 maanden geleden

Is er een winkel in Winterswijk