• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Wasparfum Love Wash nieuw in Nederland!

Gepubliceerd op 14 januari 2022 om 23:23

Love Wash nieuw in Nederland!

Dit nieuwe wasparfum komt rechtstreeks uit Italië, en heeft een uitgebreid geuren assortiment, De geuren van Love wash 

 De geurnoten van Love Wash drukken de persoonlijkheid uit van de gene die ze kiest, waardoor unieke stijlen en sferen worden gecreëerd. Het zal je wasgoed parfumeren en je een vleugje stijl geven.

Herkomst Love wash

Het wasparfum Love Wash werd in 2016 ontwikkeld en geproduceerd door Samuele Zappella. Het ontstaan van het merk is nauw verbonden met zijn liefde voor geuren. Love Wash is gemaakt met als doel het elke keer aangenamer en anders laten ruiken van je wasgoed.
Door het gevarieerde assortiment zijn de wasparfums van Love Wash uniek en zo voldoen ze aan de wensen van onze klanten.
Hierdoor is er altijd een geur die bij je past!

Alleen het beste is goed genoeg

Het creëren van een wasparfum is een nauwkeurig en delicaat proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een keten van experts die met elkaar samenwerken. Onze chemici bestuderen de basis van het product dit is een fundamentele stap om het eindproduct de juiste dosering parfum en een lange levensduur te geven. De constante aandacht voor de kwaliteit van de grondstoffen komt tot uiting in de zorgvuldige selectie van unieke geuren.

Onze producten zijn niet getest op dieren, Love wash is dierproefvrij. En bovendien zijn al onze geuren 100% vegan.

20 heerlijke geuren

De geurnoten van Love Wash drukken de persoonlijkheid uit van de gene die ze kiest, waardoor unieke stijlen en sferen worden gecreëerd. Het zal je wasgoed parfumeren en je een vleugje stijl geven. Love Wash neemt je mee op een reis van emoties,
verre landen en onvergetelijke geuren.
Wasgoed dat fris en geurig ruikt als nooit tevoren!

De wasparfum collectie van Love Wash bestaat op dit moment uit 20 heerlijke geuren en elke keer breiden we uit.

Uitbreiding

Ook heeft Love wash een eigen lijn schoonmaak producten en sprays ontwikkeld. Ook deze zullen binnenkort aan ons assortiment worden toegevoegd.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.