• Voor 15:00 besteld morgen in huis.
  • Vanaf €60,- gratis verzenden
  • Gratis cadeau service

Blog

Meest gestelde vragen

Wasparfum is een luxe toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Wasparfum is uitermate zuinig in gebruik! Enkele druppels zijn voldoende om de was heerlijk fris te laten ruiken! Wasparfum geeft je kleding een langere geur dan reguliere wasmiddelen en wasverzachters.

Lees meer »

Hoe gebruik je wasparfum

Een wasparfum is geen wasmiddel en geen wasverzachter, maar een geurtoevoeging voor de was. Zo kan je bij elke (neutraal) wasmiddel je favoriete geur toevoegen.

Lees meer »

Hygienfresh textielsprays

Inmiddels zijn de TextielSpray van HygienFresh aanwezig in bijna alle wasserijen van Italië en worden ze ook steeds populairder in Nederland. Het brede scala aan geuren maakt deze lijn zeer gevarieerd en is zo in staat om aan ieders voorkeuren te voldoen

Lees meer »

Voorjaarsschoonmaak

We doen het al eeuwen, een super schoonmaakdag als de lente voor de deur staat. Kasten worden leeggehaald en opgeruimd, ramen worden gezeemd en de gordijnen worden gewassen. De vloer word onder handen genomen en zelfs het bed ontkomt niet aan een opfrisbeurt. Maar waarom in de lente?

Lees meer »

De vloer dweilen

De vloerdweilen, er zijn regelmatig vragen over. Vooral hoe je strepen op je vloer voorkomt, of die vettige waas die wel eens achterblijft. Wij hebben daar natuurlijk de oplossing voor en die is heel eenvoudig!

Lees meer »

Hoe reinig je je wasmachine

Stinkt jouw wasmachine? laat hij vlekken achter op de kleding of is hij verstopt? Dan is het de hoogste tijd om je wasmachine te reinigen. Door de wasmachine regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden, voorkom je problemen en gaat hij veel langer mee.

Lees meer »

Muffe was

Als je was niet fris ruikt na het wassen kan dat meerdere oorzaken hebben, we bespreken ze hier onder en hebben wat tips en oplossingen zodat jouw was weer fris ruikt na het wassen.

Lees meer »

schud, strooi, stofzuig en geniet!

Wist je dat geurpoeders een reinigende werking hebben ? of wil je gewoon je vloerkleed eens opfrissen? Geurpoeders zijn heerlijk, wil je weten waarvoor je ze kan gebruiken? lees dan vooral verder.

Lees meer »

Make-up verwijderen

Vaak zorgen de intense ritmes van de dagen ervoor dat we minder aandacht besteden aan routinehandelingen en dat is het een moment dat de kledingstukken vies worden met lippenstift, foundation of mascara! Je trekt in alle haast snel je T-shirt aan en denkt dat er niets aan de hand is maar dan kijk je in de spiegel en zie je dat je kraagvol make-up vlekken zit. Make-up is leuk voor je ogen en lippen maar minder leuk voor je kleding. Wenkbrauwpoeder, mascara, lipstick bevatten vaak veel vet en deze vlekken zijn moeilijk te verwijderen.

Lees meer »

Streeploos schoonmaken met microvezeldoeken.

Ik heb nogal problemen om spiegels en ramen mooi schoon te krijgen. Ik krijg snel strepen, druppels of een blauwe gloed over de ramen/spiegels. Ik kwam via tiktok wasparfum paradijs tegen en die demonstreerde de microvezel glasdoek. Dus ik besloot deze aan te schaffen en het een kans te geven!

Lees meer »